FAQ

  ALLES WAT JE MOET WETEN

  HOE WERKT NANOLASH?
  • Het precieze borsteltje maakt het aanbrengen snel en makkelijk. Zorg ervoor dat de huid make-up en oogcrème vrij is. Breng het product precies aan waar de wimpers de huid raken, net zoals je zou doen met eyeliner. Na een paar seconden wordt het serum opgenomen en de verstevigende wimper componenten worden geactiveerd. Serumcomponenten dringen door de huid tot diep in de wimper wortels waar ze hun werk doen. Gevoede haarzakjes produceren sterke, dikke, en ongelooflijk lange wimpers in een korte periode. Bovendien maakt Nanolash wimpers donkerder en voorziet hen van een beschermende laag, wat resulteert in minder uitvallende en beschadigde wimpers. Deze methode van wimper stimulatie heeft bewezen volledig veilig te zijn en geen allergische reacties of huidirritatie te veroorzaken.
  HOE LANG NA OPENING VAN HET TUBEBUISJE BEHOUDT NANOLASH HAAR STIMULERENDE EIGENSCHAPPEN?
  • Nanolash kan worden gebruikt tot 12 maanden na opening.  
  WAT TE DOEN ALS HET SERUM IN HET OOG TERECHT KOMT? 
  • In het geval dat Nanolash per ongeluk in je oog terecht komt, wordt je geadviseerd om je ogen met veel lauw water te spoelen. Neem contact op met je huisarts als de irritatie aanhoudt.
  WIE KAN HET NANOLASH SERUM GEBRUIKEN?
  • Nanolash is een natuurlijk beauty product voor vrouwen en mannen. Het serum kan ook gebruikt worden voor degenen die contactlenzen of wimperextensions dragen, ook mensen die slechtziend zijn kunnen het serum gewoon gebruiken. Echter, minderjarigen, vrouwen die borstvoeding geven, zwangere vrouwen en degenen die chemo/radiotherapie ondergaan worden afgeraden om Nanolash te gebruiken.
  ZAL GEBRUIK VAN NANOLASH EEN PAAR KEER PER DAG DE GROEI VAN MIJN WIMPERS VERSNELLEN?
  • Nee, alleen bij gebruik van Nanolash volgens de instructies worden resultaten gegarandeerd.
  WAAR IS NANOLASH SERUM VAN GEMAAKT?
  • De Serum formule is gebaseerd op speciaal geselecteerde ingrediënten van de beste kwaliteit die een optimale wimpergroei garanderen. Hierdoor groeien wimpers langer, sterker en dikker. Nanolash bevat Aqua, Trifluormethyl Dechloor Ethylprostenolamide, Euphrasia Officinalis Extract, Natriumchloride, Alcohol Denat en Benzalkoniumchloride.
  MIJN OGEN ZIJN SUPER GEVOELIG. KAN IK NANOLASH DAN WEL GEBRUIKEN?
  • Nanolash serum is zeer zacht en weldadig voor de huid rond de ogen. Mensen die vatbaar zijn voor allergieën en mensen die gevoelig zijn voor chemische cosmetica kunnen ervan verzekerd zijn dat Nanolash geen ongemak veroorzaakt. Nanolash garandeert de veiligheid en resultaten, terwijl ze vriendelijk is voor de huid. Echter, minderjarigen, vrouwen die borstvoeding geven, zwangere vrouwen en degenen die chemo/radiotherapie ondergaan worden afgeraden om Nanolash te gebruiken.
  KAN IK EEN BESTELLING PLAATSEN IN HET BUITENLAND?
  • Ja, dat kan. Bestellingen worden geaccepteerd vanuit de meeste Europese landen. De verzendkosten en de verwachte levertijd is afhankelijk van het land van levering.
  IK VERGAT MIJN DAGELIJKS GEBRUIK. WAT MOET IK DOEN?
  • Als je toevallig vergeten bent Nanolash te gebruiken, wordt je geadviseerd om door te gaan met de behandeling zoals gewoonlijk en het Serum de eerst volgende avond weer te gebruiken. Vergeet niet dat, om de beste resultaten te krijgen, je Nanolash systematisch moet gebruiken; anders zal je langer moeten wachten de gewenste effecten te zien.
  HOE GEBRUIK IK NANOLASH?
  • Het gebruik is eenvoudig en makkelijk, omdat het lijkt op het trekken van een lijn met een normale eyeliner. Breng het product aan waar de wimpers de huid raken, aan de basis van de bovenste en onderste lijnen van de wimpers. Zorg ervoor dat de huid make-up en crème vrij is en volledig droog. 
  MOET IK NANOLASH BLIJVEN GEBRUIKEN OM HET GEWENSTE RESULTAAT TE BLIJVEN BEHOUDEN?
  • Wanneer je de gewenste lengte en dikte van de wimpers hebt bereikt, stop dan niet met het gebruik van Nanolash. Je wimpers zijn je dankbaar als je het serum 2-3 keer per week blijft gebruiken om hen te voorzien van diepe hydratatie en om het effect te behouden.