Contact

OVER NANOLASH

Nanolash is een wimper conditioner die door vele vrouwen over de hele wereld gewaardeerd wordt. Het is geliefd om zijn natuurlijke ingredi├źnten en onmiddellijke resultaten.
Nanolash is zowel een perfect professioneel product voor salons als een aanvulling op elke handtas.
WIL JE MEER WETEN OVER ONS PRODUCT?
Lees het tabblad FAQ. Je vindt er de nodige informatie over het gebruik van de wimper conditioner Nanolash, werking en verzending.
Als je nog twijfelt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. Vul het formulier in en wij zullen je vragen binnen 24 uur beantwoorden.PRIVACYBELEID

Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy met betrekking tot alle informatie die wij eventueel over u verzamelen tijdens het gebruik van onze website. Wij verzamelen en gebruiken informatie via onze website enkel op de manieren zoals beschreven in deze verklaring. NatuurlijkNina is niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites die u kunt tegenkomen tijdens het navigeren op deze website. Deze verklaring is uitsluitend van toepassing op de informatie die wordt verzameld op de Website van NN. Het beleid is van kracht vanaf 15 september 2014.

WEBSITEBEZOEKERS

NN verzamelt gegevens van u wanneer u een bestelling plaatst, zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief of een formulier invult. Bij het bestellen of registreren op onze site, zult u, in voorkomend geval, gevraagd worden het volgende in te vullen: voor- en achternaam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer of creditcardgegevens. U mag echter onze website anoniem bezoeken. Bovendien zijn alle video's en foto's op onze website zichtbaar voor het publiek zonder enige beperking. U kunt zich ook uitschrijven uit onze communicatie door te klikken op de link of door ons een e-mail te sturen aan info@natuurlijknina.nl. U kunt ook uw account te allen tijde verwijderen.

VERZAMELEN VAN PERSOONLIJK IDENTIFICEERBARE INFORMATIE

Wanneer u een bestelling plaatst, hebben wij uw voor- en achternaam, e-mailadres, postadres en telefoonnummer nodig. Dit stelt ons in staat om uw bestelling te verwerken en uit te voeren en u op de hoogte te stellen van de status van uw bestelling. Wanneer u meedoet met een wedstrijd of andere promotionele actie kunnen wij om uw naam, adres, Facebooknaam, instagramnaam en/of e-mailadres vragen zodat wij de wedstrijd kunnen beheren en de winnaars op de hoogte kunnen stellen. Wij volgen de navigatie van de klant op de website en het websitegebruik, wat ons helpt om het ontwerp en de lay-out van de website te ontwikkelen. Wij kunnen ook de informatie gebruiken die webbrowsers en servers doorgaans beschikbaar stellen, zoals het type browser, taalvoorkeur, verwijzende site en de datum en tijd van elk verzoek van de bezoeker. NN verzamelt tevens mogelijk persoonlijk identificeerbare informatie zoals Internet Protocol (IP) adressen. NN openbaart alleen IP-adressen van ingelogde gebruikers onder dezelfde voorwaarden waarop persoonlijk identificeerbare informatie wordt gebruikt en onthuld, zoals hieronder beschreven, behalve dat IP-adressen zichtbaar zijn en onthuld aan de administratoren van NN. voor het doel van het verzamelen van niet-persoonlijk identificeerbare informatie zodat NN beter begrijpt hoe bezoekers haar website gebruiken. Van tijd tot tijd kan NN niet-persoonlijk identificeerbare informatie vrijgeven in het aggregaat, bijvoorbeeld door het publiceren van een rapport over de trends in het gebruik van haar website. Wij kunnen ook af en toe persoonlijke informatie verzamelen om u op de hoogte te stellen van belangrijke wijzigingen in de functionaliteit van onze Website, nieuwe producten en speciale aanbiedingen waarvan wij achten dat deze waardevol voor u kunnen zijn. Wij kunnen ook uw informatie gebruiken om uw ervaring te personaliseren en uw klantenservice te verbeteren.

BEVEILIGING

Wij implementeren een verscheidenheid aan veiligheidsmaatregelen om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te garanderen wanneer u een bestelling plaatst of uw persoonlijke gegevens invoert/verzendt/bekijkt. En bezoekers kunnen altijd weigeren om persoonlijk identificeerbare informatie te leveren, met het voorbehoud dat het hen ervan weerhoudt om bepaalde website-gerelateerde activiteiten uit te voeren.

Natuurlijk Nina
info@NatuurlijkNina.nl
KvK 70585911
Btw NL163888115B01